Wadmansgatan 9a Göteborg +46 (0)736 29 87 95

Om mig

Mitt namn är Emma Jorild, jag är utbildad Osteopat via Skandinaviska osteopat högskolan i Göteborg, och innehar titeln Bachelor of Science i Osteopati.

Klinken ligger och bedrivs centralt i Göteborg.

Mitt intresse för kroppen startade tidigt. Som ung fotbollstjej med möjligheter blev jag fascinerad av hur vår Naprapat jobbade med kropparna i laget, i förebyggande syfte och med rehabilitering. Min resa med mitt intresse från tonåren till idag har varit lång och tagit mig till olika länder för att förstå kroppen ur olika perspektiv och även bygga ut min kunskaps bank.

2006 åkte jag till Thailand för att studera Thai-massage. Därefter genomgick jag en Medicinsk massageterapi utbildning på Axelsons i Göteborg. Världen öppnade upp sig och möjligheterna var oändliga, insikten att alla kulturer ser på kroppen olika och behandlar den olika var fascinerande! Indien blev också ett klart resmål med önskan att studera, där fick jag titeln AyurVedisk massage terapeut.

Efter att ha jobbat i sex år med massage terapi och emellanåt stött på patienter med en svårare smärtproblematik, fick detta mig att känna otillräcklighet i mina tekniker och min kunskap. Här hittade jag Osteopati. Det var, för mig, en naturlig utvecklings process inom manuell medicin som massage terapeut.

Det faktum att alla människor är olika och smärtor uttrycker sig olika per individ, och alla har olika förutsättningar gör mitt yrke så intressant. Jag älskar att jobba med människor, det är nu jag känner att min verktygslåda med tekniker börjar bli full, men kunskapslådan bara växer i takt med förståelsen för kroppen. Jag behövde inte längre resa till jordens olika hörn, utvecklingen kom och kommer i takt med erfarenhet och böcker.

För mig är det viktigt att patienten känner trygghet i terapeutens händer. Att terapeuten och patienten arbetar tillsammans med ett mål för ökad livs kvalitet och glädje. Ett gemensamt mål och ett starkt samarbete bidrar till bättre resultat!

Ett av de mest talande osteopatiska principerna är "The body possesses self-regulatory mechanisms, having the inherent capacity to defend, repair, and remodel itself".

Kanske din kropp behöver lite hjälp på vägen?

Utbildning