Wadmansgatan 9a Göteborg +46 (0)736 29 87 95

Företagsmassage / osteopatisk behandling

Det finns många fördelar med massage på jobbet, från både företagets och individens perspektiv. Nedan listar jag några av fördelarna:

Massage är avdragsgill i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas. Den kan även finansieras med friskvårdsbidrag, se:

Hur går det till med massage på jobbet?

En certifierad terapeut kommer ut med behandlingsbänk, bänkpapper, handdukar och olja till ert företag. Antalet gånger i veckan eller månaden bestäms per ert behov. Det enda ert företag behöver tillhandahålla är ett lämpligt utrymme där behandlingarna kan ske bakom stängd dörr.
Personalen skriver in sig på en bokningslista som terapeuten hämtar vid ankomst. Det enda personalen behöver tänka på är att infinna sig vid behandlingsrummet på uppbokad tid.
Behandlingen pågår i 25 minuter och fokus ligger på den anställdes behov, önskemål och smärtproblematik. Vanligt är 25 minuters behandling av nacke, rygg och axlar.
Terapeuten för en journal över de anställda, om vad de sökt behandling för och vad som gjorts under behandlingen. Journalföring görs för att effektivisera och säkra behandlingarna. Det gynnar terapeuten att känna till behandlingshistoriken, så vi kan ge en effektiv och korrekt behandling, formad efter personalens behov. Terapeuten har tystnadsplikt och journalerna hanteras enligt patientdatalagen.
Önskas mer information eller en offert, vänligen kontakta mig genom mail eller telefon.Är Ni intresserade av att anlita oss med företagsbehandling för Ert företag är Ni välkomna att höra av Er. Maila eller ring oss.

Din bästa friskvårdsinvestering!